Boost your skin and confidence

Wil je meer tijd en aandacht voor jezelf, genieten en een mooie huid en uitstraling?

Aan de hand van de vraag of wens waar je mee komt, kunnen we met de volgende onderdelen aan de slag: huidverbetering, consious aging, selfcare en beauty-treatments.

Goed voor jezelf zorgen en selfcare is belangrijk. Als je aandacht schenkt aan jezelf, heb je de kans om de beste versie van jezelf te worden. Dan hebben anderen ook het meeste aan jou. Ook hier wordt op maat gewerkt, geen standaardbehandelingen, maar afgestemd op jouw huid. Heb je last van onzuiverheden, of juist een droge huid? Zorgt je hormoonbalans voor een onrustig en gevoelig huidbeeld? Of ben je iets ouder en wil je graag een effectieve verzorging voor de lijntjes en er vitaal, superverzorgd uit zien? (Consious aging i.p.v. anti-aging)

There is a foundation of youth: It is in your mind, your talents

the creativity you bring in to your life and the lives of people you love. - Sophia Loren

Beauty treatment

Als je voor een beauty-treatment komt, word je behandeld met natuurlijke producten die boordevol werkstoffen zitten. De producten zijn 100% natuurlijk en biologisch. Alle producten hebben plantennamen. Er wordt dus gebruikt gemaakt van ‘levend’ materiaal, wat de huid energie en levenskracht schenkt. Dat vertaalt zich direct in een prachtige huidstructuur, natuurlijke glow en vitaliteit.

Er worden aromatherapie, bindweefseltechnieken en gezichts-reflexologie ingezet, om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen.

Holistic therapist & Organic skincare
KVK 01125042
Scroll to Top