Massage

images7J47EX6E

 

Van stress naar diepe ontspanning :

Massage is een effectieve manier om totaal los te komen van de dagelijkse stress : een goede vorm om de tijd te nemen voor onszelf en tot rust te komen. Massage helpt om spanningen in het lichaam los te maken en af te laten vloeien.  Het resultaat is een diepe ontspanning die leidt tot afname van spanning en stress, toename van energie en vitaliteit, harmonisering van het zenuwstelsel en een betere spijsvertering. De massages hebben een geneeskundige (uit-)werking.

Emotioneel evenwicht:

Massagetherapie gaat nog een stapje verder. Je lichamelijke gesteldheid kan je gemoedstoestand beïnvloeden en andersom. Psychische druk, zorgen, droefheid en piekeren kunnen hun weerslag hebben op de conditie van je spieren (verkramping) , doorbloeding (hoge bloeddruk), of het immuunsysteem (verzwakte weerstand). Door een combinatie van massage, ademhalingsoefeningen en psychosociale begeleiding kunnen lichaam en geest weer in balans gebracht. Het resultaat is een gevoel van innerlijke rust, ruimte, evenwicht en stevigheid. Ook deze massages hebben een geneeskundige (uit-)werking.

 

Kies uit bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

* Back in Shape:  rug-nek en schoudermassage

* Relax & Recover : een fijne, opbouwende massage met essentiële olie.

* Oncologie massage, massage bij Kanker

* Deep Tissue : oftewel de bindweefselmassage, zeer geschikt voor Billen&Benen, gebruikmakend van Berkenolie

* Happy Feet : warm voetenbad met lavendelolie en zalige voetmassage met Indiase technieken gericht op ontspanning

* Chi Energizer : een stevige massage die de energie wakker schudt en weer laat stromen, verkwikkend

* PreNatal & PostNatal : voor (aanstaande) moeders, op een massagetafel waar je door een borst en buikuitsparing in de massage- tafel gewoon in buikligging kan liggen.

* PMS Recovery : massage gericht op onderrug en voeten, het harmoniseren van het hormonale stuurmechanisme.

* Warme RozekwartsMassage: massage op een groot warmwaterkussen waar er gemasseerd wordt met warme rozekwarts eldelstenen en warme rozen-olie.

* Holistische Massage: massage gericht op een verbinding tussen het fysieke lichaam (klachten)  en het psycho-emotionele. (oorzaken)

* Voetreflexologie : diagnostiek en gerichte klacht/oorzaak behandeling.