Leefstijlcoaching

Jessy Jansen Holistische praktijk Havelte

Steek jij je kop in het zand?

Veel mensen vinden het lastig om grenzen te bepalen. Wat is nu die grens en wanneer ga je over je grens heen? In mijn praktijk ontvang ik dagelijks mensen die diep in hun hart alles al weten, maar gaandeweg verdwaald zijn geraakt. Mijn ervaring is dat mensen geen antwoord meer kunnen geven op deze vragen. En dus blijven ze doen waar ze het beste in zijn: hun lichaam en onrust negeren. Het gevolg is dat er stress ontstaat. En stress is niet goed: je wordt er ziek van. 

Ervaar jij iedere dag vermoeidheid en hoop je nog steeds dat het vanzelf stilletjes verdwijnt? Is het ervaren van rust een toestand die je steeds moeilijker kunt bereiken? Ik begeleid je graag naar een leven in balans. Vaak is die vermoeidheid het gevolg van een boog die constant te hoog gespannen is. Door alle verschillende rollen die je vervult in het leven, ga je compleet aan jezelf voorbij. Ontspannen is lastig, want aan het ‘to do-lijstje’ komt maar geen eind. Stress hoort zo bij je dagelijkse bestaan, dat je niet meer beseft dat het een onderdeel van je leven is geworden. De balans tussen geven en ontvangen is gaandeweg zoekgeraakt, waardoor jij jezelf stukje bij beetje kwijt bent geraakt. Met een burn-out of overspannen toestand als gevolg.

Je leven in balans

Als leefstijlcoach begeleid ik je naar een leven dat in balans is. We kijken daarbij naar alle aspecten in je leven die invloed zijn op wie jij bent. Daarbij is een open houding essentieel. Je kwetsbaar opstellen vraagt lef. In de veilige omgeving die ik je bied, mag je zijn wie je bent. Met al je pijn, angst en verwarring. Ik begeleid je in een aantal stappen naar een betere balans tussen draagkracht en draaglast.

In een verkennend gesprek gaan we op zoek naar een therapie die past bij jouw situatie. Het doel is om de juiste balans te vinden waarbij vitaliteit, gezondheid en geluk aan bod komen. Het is gericht op positieve veranderingen die bij jou horen. Dat kan een leefstijlplan zijn, maar bijvoorbeeld ook een hartverwennend weekend.

Tarieven

Zorgverzekeraars vergoeden doorgaans de consulten als je aanvullend verzekerd bent. Je hebt geen verwijzing nodig en de kosten gaan niet van je eigen risico af.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Mail mij gerust op jessy.jansen@home.nl of bel 06-30184110

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren